Käytiin eilen kaupassa, ja melkoisesti sitä tavaraa tulikin! No, aloitetaampa viakka pienimmistä ja halvimmista, eli omista ostoksistani=)

Minä ostin itselleni Sini-vihreä kantisen kierrevihon ja mansikkatarroja, jotka - ihme kyllä - tuoksuvat mansikalle.

670078.jpg

Sitten ostimme jättijalkapallon ja maalit. Laitoin pallon ja maalien viereen oman kenkäni merkiksi siitä., että ne ovat vähän isompia, kuin tavalliset. Ainoa onnistunut kuva. Muut heilahtivat enemmän tai vähemmän.

670079.jpg

Sitten ostettiin teltta. Merkiltään Nevada. yritettiin pikkuveljen kanssa nukkua siell'ä viime yö, mutta eihän siitä mitään tullut sateen takia. yhdentoista jälkeen sisälle omaan punkkaan. Huomattiin muuten juuri, kun päätettiin teltan merkiksi nevada,että se onkin samannäköinen, kuin se, jonka kokosin lauantaina Jutskun kanssa heidän takapihalleen. Pystyspaikka vain vähän vino. Kun tapit oli jo maassa, huomattiin, etää ovihan aukeaa suoraan puskaan.... No, aina ei voi onnistua! Päätettiin siirtää se vähän parempaan paikkaan joskus toiste.

670082.jpg

Sitten samana päivänä veimme vanhan isäni tekemän leikkimökin pikkuisille pikkuserkuillemme. Kattohuovat vähän lepattivat kuorma-auton kyydyssä, mutta muutsen kuljetus sujui vallan mainiosti. Kuvaa mökistä en saanut kameran kenkkuilun takia.

T:Hissu